Healing

In mijn praktijk staat healing centraal. Healing is een vorm van behandelen, waarbij je iemand helpt op energetisch niveau. Healing wordt ook wel magnetiseren genoemd en hoort ook in het rijtje thuis met reiki.

Healing is fijn om te mogen doen, omdat je tijdens een sessie geen woorden hoeft te gebruiken. Je voelt je daarna misschien eerst wat meer moe, de klachten die je hebt worden nog erger dan ze waren, begint te gapen en dan denk je hoe kan dit. In de 24 uur daarna moet het juist minder worden, dan vlak na de behandeling. Als de klachten eerst juist erger lijken te worden, dan weet je dat het werkt.

Healing is een energie die ik van de helpers mag doorgeven, ik ben een doorgeefluik van de kosmos. Het valt ook in dezelfde straatje als een medium. Je mag namelijk iets doorgeven aan iemand. Alleen een medium gebruikt vaak woorden of verwoordt beelden die je doorkrijgt als medium. Ik mag mijn handen gebruiken om je verder te helpen.

Het is voor iedereen beschikbaar, van kleine kinderen tot en met oudere mensen en alles er tussen in. Kinderen staan er nog meer voor open dan volwassene. Dit komt omdat kinderen hun verbinding meer aanwezig is met boven, de energie van de kosmos. Volwassene zijn vaak wat meer sceptisch of te druk in het leven dat de verbinding minder aanwezig is. Ook bij huisdieren is het zeker mogelijk om een healing te geven. Die hebben hun denken er niet tussenin zitten, wat wij als mensen wel hebben. Je merkt aan dieren ook vaak dat als ze niet willen, ze dit duidelijk aangeven door onrustig te worden of weg te lopen. Als ze wel een healing willen geven ze zich volledig over en als ze vinden dat het genoeg is, gaan ze bewegen of lopen ze weg.

Een healing is voor alles in te zetten, alleen voor medische aandoeningen is het geen vervanging voor medicatie. Je kan het wel gebruiken voor ondersteuning tijdens behandelingen die medisch zijn. Overleg dit wel met je behandelaar. Ook voor medicatie die je krijgt als je onder psychische behandeling bent, is het geen vervanging. Je kan het ook hierin als ondersteuning gebruiken, mits je het overlegt hebt met je behandelaar. Want soms kan het de werking van de medicatie verstoren en dat wil je ook niet hebben. Een healing kun je altijd wel inzetten voor psychische problemen of medische problemen om de problemen te verzachten, zodat je er beter doorheen kan komen. Voor bepaalde aandoeningen kan ik je sowieso verder helpen om er mee om te leren gaan of dat je uiteindelijk weer beter wordt. Denk dan aan een burn out, een rouwproces of iets dergelijks. Een ziekte kan ik niet genezen, wel kan ik je helpen in je acceptatieproces en bepaalde pijnklachten behapbaarder maken.

Liefs Saskia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s