Cursus hekserij (ook voor jongeren)

Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat hekserij nu precies inhoudt? Dan kan je vanaf 11 september 2022 starten met de basiscursus hekserij.

Wat ik graag mee wil nemen in de cursus is dat je leert hoe je een altaar maakt, kaarsenmagie oefenen, voorouders ontmoeten, werken met energie, meditatie en andere leuke onderwerpen.

Ook als je een jongere bent kun je deze cursus volgen. Hier en daar kan het wel aangepast worden, mocht dit nodig zijn. Wel in overleg met je ouder(s).

Er is heel veel wat ik je kan leren. Elke maand zal er een les zijn, die op de tweede zondag van de maand zal plaatsvinden. Elke les krijg je uitleg over een onderwerp en gaan we ook vooral doen. Dus één gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. De lessen zullen 40 euro zijn per les. De cursus zal in totaal een jaar duren. We zullen in oktober 2023 klaar zijn, vanwege een zomerstop. Elke les krijg je de theorie ook mee op papier, zodat je het rustig kan nalezen.

De cursus gaat door als er minimaal 6 mensen zich hebben opgegeven. Wil je liever 1 op 1 de cursus volgen, is dit ook mogelijk. Geef dit dan aan bij de aanmelding.

Voor aanmelden en vragen kun je mailen naar saskiakrimppraktijk@gmail.com