Huisreiniging

Voor wat kun je een huisreiniging inzetten?

~ Als het een nieuw huis is voor jou en je wil de oude energie er uit hebben,

~ je voelt je niet prettig in je huis en weet niet wat nou de oorzaak is.

~ de energie niet prettig voelt

~ een andere reden…..

Bij een huisreiniging kom ik bij jou langs en mag je vertellen wat er precies speelt in je huis. Je mag me het huis laten zien en aanwijzen welke ruimte het meest ‘storend’ is.

Daarna zal ik alleen door het huis lopen om te voelen welke ruimte extra aandacht nodig heeft, naast wat je hebt aangewezen. Het kan zijn dat er toch meerdere plekken aandacht nodig hebben, naast wat jezelf al gevoeld hebt. Tijdens mijn rondje door je huis neem ik de klankschaal of drum mee door het huis, dit omdat deze een bepaalde toon laten horen als het er niet goed is. Als ik heb gehoord en gevoeld heb waar iets zit, ga ik door het huis met salie om schoon te maken. Op de plekken waar extra aandacht nodig is, zal ik ook meer in zetten. Ook gebruik ik mijn intuïtie en helderhorendheid/ heldervoelendheid om naast salie andere dingen in te zetten die nodig zijn om het huis te reinigingen. Na de ronde zal ik nog met lemongrass rondlopen om een positieve energie in het huis te zetten.

Mocht je niet tegen rook kunnen of je hebt rookmelders die je niet kan uitschakelen, dan is dat geen probleem. Hiervoor heb ik een spray die ik dan kan inzetten.

Als je dit nodig hebt, kom ik graag bij je langs om je verder te helpen.