Consulten

Heel veel ‘problemen’ hebben een bepaalde oorzaak waar het vandaan komt. Denk bij bijvoorbeeld een burn out dat je niets meer kunt, je zit in zak en as en je hebt echt nergens energie meer voor. Wat is dan de oorzaak? Vaak is de oorzaak dat je jezelf voorbij bent gegaan, over grenzen heen bent gegaan en je het gevoel hebt dat je jezelf niet meer herkent. Bij een chronische ziekte herken je jezelf vaak ook niet meer. Je kunt de dingen niet meer die je eerst wel kon en je vertrouwd je eigen lichaam niet meer. Terwijl het juist heel belangrijk is dat je je eigen lichaam wel vertrouwd en samen gaat werken met je lichaam en de ziekte accepteert.

Als je bij mij op consult komt, gaan we bij de intake uitgebreid bespreken wat er speelt in je leven, wat je achtergrond is en wat je eventueel doet of hebt gedaan. Heeft er al iets wel geholpen of juist niet?

Samen gaan we kijken wat er precies nodig is. Ik geef je bij praktisch elke sessie een healing. Een healing is een handoplegging, waarbij ik met mijn handen ‘verbinding’ maak met jou en toestemming vraag voor een behandeling. Vervolgens, als ik toestemming heb, mag ik samenwerken met mijn of jouw helpers om je een healing te geven. Ik maak gebruik van hun energie om jou verder te helpen. Na een aantal sessies kom je steeds meer in balans en voel je je steeds wat beter worden in je eigen lichaam. Ik kan je niet genezen van de ziektes en ik ben ook geen arts. Ik kan wel ondersteuning bieden bij de behandeling die je ondergaat. Vooral het psychische gedeelte is fijn om daarbij geholpen te worden.

Na elke healing geef ik tips om die thuis te gaan doen, zodat je verder komt. Bij de volgende sessie zullen we eerst bespreken wat het resultaat is van de sessie ervoor en wat de tips je gebracht hebben. Het kan best zijn dat je tegen iets bent aangelopen en dat is dan fijn om te bespreken. Want dan kan ik de behandeling nog meer afstemmen op wat je nodig hebt.

Elke sessie is niet helemaal hetzelfde, aangezien ik op mijn intuïtie werk en me afstem op jouw energie. Het kan zijn dat je de ene keer een iets ander soort behandeling nodig hebt dan de andere keer. Denk dan bijvoorbeeld aan dat we tijdens een sessie veel meer zullen praten of dat we een wandeling zullen maken en dat er dan geen healing nodig is die keer.

Iedereen is welkom bij mij in de praktijk.