Consulten

Als je een consult wilt bij mij, dan ben je hoogstwaarschijnlijk weer op zoek naar je passie en je eigen kern. Wat houdt een consult in bij mij?

Door zowel mijn heldervoelend als helderhorendheid kom ik in contact met jou energie. Je onderbewuste heeft soms meer te vertellen dan we denken, door hier naar te luisteren en een gesprek met elkaar te hebben, komen we er achter wat er precies bij je speelt. Wat de reden voor een eventuele blokkade ook is, komen via o.a. deze weg tegen en proberen we samen op te ruimen.

Vooral de problemen/ blokkades die kunnen spelen zijn o.a.:

~ moeite met emoties te uiten

~ hooggevoeligheid

~ onverwerkte gevoelens

~ het gevoel dat je een stukje van jezelf kwijt bent

~ fysieke klachten

Naast deze gesprekken geef ik je een healing om je energie weer in balans te brengen. Het werkt vaak wat dieper door, zodat je langzaam weer terug kan komen bij je kern. Naast de heldervoelend en helderhorendheid werk ik op een holistische wijze. Hierbij kijk ik naar waar de blokkade precies zit fysiek gezien, of dat het misschien meer op geestelijk/ mentaal of zielsniveau zit.

Als een healing en gesprekken/ reading kan het zijn dat je nog ondersteuning nodig hebt in de vorm van een aroma of bach bloesem therapie. Als gesprekken wat lastiger zijn, dan kan een mix van essentiële oliën of mix van bach bloesem je verder helpen, om de basis neer te leggen. Als je dit een aantal weken gebruikt, kan je misschien wel via gesprekken verder komen en dat we een combinatie maken van zowel gesprekken als aroma of bach bloesemtherapie.

Door een systematische waarneming kom je er achter waar er bij jezelf verbindingen zijn die niet helemaal vloeiend lopen, die je hebt meegenomen vanuit het gezin waar je bij bent opgegroeid. Door de waarnemingen kan een boel ineens een stuk duidelijker worden hoe je bepaalde emoties aanpakt en hoe je die aanpak kan veranderen.

De consulten zullen wel in een traject gaan plaatsvinden. Het kan zijn dat we binnen 4 sessies klaar zijn, maar het kunnen er ook zeker meer zijn.

Je kan altijd een vrijblijvende kennismakingsgesprek inplannen en daarna besluiten om een traject aan te gaan. Zal ook zeker dan aangeven hoeveel sessies ik verwacht.