Consulten

Vaak worden er behandelingen aangeboden wat volgens bepaalde richtlijnen gaan en wordt er gekeken hoe je weer verder kan met je leven. Dat kan goed werken bij mensen, waardoor ze weer verder kunnen in het leven. Bij mij gaan we een laag verder, we gaan niet volgens bepaalde richtlijnen te werk, elk consult zal weer anders uit kunnen gaan pakken. Wat ik wil onderzoeken zijn je schaduwkanten. Want met de schaduwkant kom je nog verder en ga je dieper op het probleem in. Je schaduwkant is je onderbewuste, waar je liever niet naar wil kijken en vaak ook pijn doet als je er wel even naar kijkt. Toch, als je verder wil komen, is het beter om ook dat aspect aan te pakken om bij je eigen ik uit te komen.

Er zijn vaak een aantal dingen in je leven gebeurt die pijn hebben gedaan, waardoor je een bepaalde overlevingsstrategie hebt ontwikkeld of een masker hebt opgezet. Je wil de pijn niet meer voelen en doet vrolijk mee met wat er van je verwacht wordt. Tot je op een punt komt dat het niet meer goed voelt. Je wil er iets aan gaan doen, hebt misschien er al wat aangedaan en toch ben je er nog niet helemaal.

Door juist te gaan kijken waarom je de overlevingsstrategie bent gaan toepassen, wat je voelde bij een bepaalde situatie waar je nog pijn van ervaart, waarom je een masker hebt opgedaan kijk je de pijn recht in het gezicht aan. Door er over te praten, te voelen en oefeningen pakken we het aan. Daarnaast geef ik je een healing behandeling. Soms is het praten er over nog te moeilijk en met een healing kom je ook tot de kern. Juist de combinatie van coachen en healen kom je meer tot balans en werkt het goed door. Het healen is een fijne manier van werken, omdat het rust kan geven en het nog doorwerkt na het consult. Het brengt je weer tot jezelf.

De oefeningen kunnen van alles zijn. Het kan zijn dat je een dagboek zal gaan bijhouden, een x aantal vragen gaat beantwoorden of dat we op een andere manier te werk gaan om uiteindelijk alle lagen weg te werken die jou belemmeren om jezelf te zijn.