Voorstellen

Mijn naam is Saskia Krimp, geboren in 1979. Ik woon in Haarlem, samen met mijn vriend en onze huisdieren. Mijn praktijkruimte zit ook in Haarlem, Centrum aan het Spaarne.

Al van jongs af aan ben ik bekend met mijn intuïtie, helderwetendheid en healing. Ik ben er mee opgegroeid en heb dit mogen ontwikkelen door de jaren heen.

Door mijn leven heen heb ik helaas het één en ander meegemaakt, waardoor ik uiteindelijk een burn out heb gekregen en hier me door heen heb moeten worstelen om verder te komen. Ook heb ik een aantal chronische ziektes/ auto immuunziektes ontwikkelt en door er achter te komen wat daar de oorzaak van is, ben ik het langzaam gaan accepteren. Door mijn ervaringen kan ik je verder helpen, juist omdat ik weet wat het is en wat je kan ervaren. Het is niet altijd even makkelijk, toch is het goed om door de emoties heen te gaan om verder te komen.

Jarenlang heb ik in de kinderopvang mogen werken en nu is het moment daar om jullie te mogen helpen in mijn praktijk om in balans te komen.

Ik heb naast mijn ontwikkeling ook een aantal cursussen gevolgd om me te ontwikkelen:

cursus magnetiseren,

cursus aroma en bachtherapie,

cursus rouwconsulent,

holistisch opvoed en kindercoach